Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUZETE SVE POBJEDE

Galatasarayu teška kazna zbog nesvakidašnje prevare

Košarka
23.11.2009.
u 18:37

Čelnici Turskoga košarkaškog saveza nisu imali milosti prema Galatasarayu i kaznivši klub oduzimanjem svih pobjeda u dosadašnjem dijelu prvenstva te dodatnom kaznom od još pet bodova zbog igranja kažnjenog igrača.

Igrač Galatasaraya Cemal Nagla nije odradio kaznu od pet utakmica neigranja, nego je u prvenstvenoj utakmici igrao u dresu ozlijeđenog Tufana Ersoza.

Nakon što je skandal izašao na vidjelo, predsjednik i potpredsjednik kluba podnijeli su ostavke, a sudionici ovog skandala višegodišnje suspenzije.

Cemal Nagla neće moći igrati dvije godine, trener Okan Cevik na klupu ne smije sjesti sljedeće tri godine, a ozlijeđeni igrač Tufan Ersoz na terene ne smije četiri mjeseca. Uz suspenzije svi sudionici kažnjeni su i novčano u rasponu od dvije do šest tisuća eura.

Galatasaray je izbačen i iz turskog kupa, a sljedeće četiri domaće utakmice morat će igrati pred praznim tribinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije