Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibalia - Hajduk 1:2

Futacs 'ukrao' pobjedu Sesaru: Sve smo imali do 91. minute, igru nam je poremetilo drugo isključenje

Cibalia - Hajduk
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/9
10.12.2016.
u 17:53

Torcida je zauzela stav oko nedavnih događanja u Hajduku, odnosno sukobu klupskog predsjednika Ivana Kosa i Ivana Vojkovića, oca Hajdukova napadača koji je prijavljen zbog prijetnji prvom čovjeku klubu transparentom "U desetoj jami devetog kruga vaše je misto od hajduka odj... i sinove povedite"

Premijera Joana Carrilla u Prvoj HNL bila je uspješna. Hajduk je nevjerojatnim preokretom u sudačkoj nadoknadi u Vinkovcima pobijedio fenjeraša Cibaliju sa 2:1 (0:1) koja je utakmicu završila sa svega osmoricom igrača!

Siniši Sesaru, v.d. šefu struke Cibalije nedostajalo je svega pet minuta, koliko je sudac Frković produžio utakmicu, do trenerskog prvijenca! U 90. imao je tri boda, a onda se ukazao Mađar Marko Futacs koji mu je sa dva gola u dvije minute 'ukrao' pobjedu u trenutku kada je Carrillu poraz u Vinkovcima već bio spakovan.

- Razmišljao sam samo o svojim igračima i igri, utakmica je trajala još pet minuta i naravno da sam vjerovao u pobjedu - odgovorio je Carrillo na pitanje je li u 90. minuti i dalje vjerovao u preokret.

Iako je nakon dva uzastopna poraza Hajduk napokon pobijedio, problemi nisu nestali, a dramatična promjena nabolje u igri očito neće ići preko noći. Jedino dobro po čemu će na Poljudu pamtiti gostovanje u Vinkovcima su tri boda.

- Prije utakmice rekao sam igračima kako će biti teška utakmica i da ćemo morati jako raditi za pobjedu. To nije ono što ja želim od svoje momčadi, želim puno bržu igru, u ovom trenutku mi je bilo najvažnije početi pobjedom - zaključio je trener Hajduka.

Formacijski, u igri Hajduka se nije ništa promijenilo. Carillo je zadržao 4-2-3-1 koju je i Pušnik uglavnom koristio, niti je iznenadio sa nekim igračem koji je kod njegovog prethodnika bio skrajnut u drugi plan. Lopta je teško dolazila do napadača koji su izgurani iz protivničkog kaznenog prostora, a solo pokušaji se nisu izrodili u ništa dobro.

Brzo je i Carrillo shvatio kako nešto mora mijenjati. I prije posljednje trećine utakmice iskoristio je sve tri izmjene, pokušao i sa 4-1-3-2 formacijom, no ni iz toga se nije izrodio pritisak koji Cibalia (inače momčad sa najviše primljenih golova ove sezone, čak 40) ne bi mogla izdržati iako je od 76. igrala sa igračem manje, a od 89. i sa dvojicom sve do sudačke nadoknade u kojoj su padali i golovi, ali i šake, a nakon incidenata put svlačionice poslani su još i Čulja te Jefferson.

- Što reći nakon ovakve utakmice? Imali smo sve do 91. minute, ali poremetilo nas je drugo isključenje. Sa jednim igračem manje vjerojatno bismo izvukli bolji rezultat - tražio je naglas razloge poraza trener Cibalije Sesar.

Vinkovčani su odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone, ali ostali su im i dalje veliki problemi i neizvjesna borba za opstanak.

- Ako budemo ovako igrali, ako budemo igrali ovakav pristup onda nas čeka svjetlija budućnost. Da je omjer igrača bio isti došli bi protiv tri boda koja nam znače život - zaključio je trener Cibalije.

Inače, Torcida je zauzela stav oko nedavnih događanja u Hajduku, odnosno sukobu klupskog predsjednika Ivana Kosa i Ivana Vojkovića, oca Hajdukova napadača koji je prijavljen zbog prijetnji prvom čovjeku klubu transparentom "U desetoj jami devetog kruga vaše je misto od hajduka odj... i sinove povedite".

Komentara 4

Avatar mlijeko
mlijeko
20:15 10.12.2016.

Kod prvog gola Erceg u zaleđu jer lopta ide prema njemu i branič je izbija od Ercega. Dakle, aktivno sudjeluje u igri.

DU
Deleted user
18:26 10.12.2016.

Grčevita borba dva najnekvalitetnija kluba hnl-a.

DH
dalibor.hren
20:10 13.12.2016.

Dva neregularna gola!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije