Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blanka Vlašić ostala bez konkurentice

Friedrich propušta sezonu jer ju je dvaput ugrizao mačak!

Ariane Friedrich
Reuters
23.05.2011.
u 19:04

Najbolja svjetska skakačica u vis Blanka Vlašić ove će se sezone natjecati bez najozbiljnije konkurentice, Njemice Ariane Friedrich

Naime, njemačka je visašica prošlog tjedna doživjela nesvakidašnju nesreću. Friedrich je pokušala zaustaviti svađu svoje mačke s drugim mačkom. U toj gužvi Ariane je izvukla najdeblji kraj, bijesni ju je mačak dvaput ugrizao te je završila u bolnici u Frankfurtu na Majni.

Njemačka sportašica još se uvijek oporavlja od ozljede Ahilove pete, a u trenutku ovog incidenta, Friedrich je imala problema i s probavom. Uzimala je neke lijekove, a nakon ugriza liječnici su joj dali antibiotike koje nije dobro podnijela.

– Nakon što je dobila antibiotik, izgubila je dosta tekućine. Izgubila je i na kilaži – kazao je njezin trener Günter Eisinger te dodao da će Ariane uskoro doma.

Nakon ozljede Ahilove pete, Friedrich je namjeravala početi s laganim treninzima tijekom srpnja, no sada ju je definitivno prekrižila. Njemica sve karte baca na 2012. i na Olimpijske igre u Londonu.

Komentara 1

BO
bomba
19:48 23.05.2011.

kakve su to mačke u njemačkoj da ujedaju ko psi. Gluposti ja ne vjerujem u ovo, ovo je izjava za javnost po srijedi je nešto drugo. Mačka ne jednom nego dva puta ujela na isto mjesto, zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije