Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kada pukneš

Francuzu se zamračilo pred očima, a potez na meč lopti bio je neočekivan!

Benoit Paire
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.08.2018.
u 08:20

Dvoboj je obilježilo nesportsko ponašanje francuskog tenisača

U 1. kolu ATP turnira u Washingtonu ciparski tenisač Marcos Baghdatis pobijedio je Francuza Benoita Paireu sa 6:3, 3:6, 6:2.

No dvoboj je obilježilo nesportsko ponašanje francuskog tenisača. Sve je počelo u trećem setu kada je kod Baghdatisova vodstva 4:2 izgubio poen i gem na svom servisu. U tom je trenutku Paire puknuo i počeo razbijati reket.

Ali tu nije stao. Dok je hodao prema klupi bacio je reket koji je odletio u mrežu. Kada je stigao do klupe uzeo je drugi reket i ponovno s njim opalio po terenu.

Baghdatis je došao do Pairea i pokušao ga utješiti, ali nije pomoglo. U posljednjem gemu Francuz nije želio odigrati meč-loptu te je reketom samo zaustavio lopticu.

Dok je hodao prema mreži razbio je i taj reket. Gledatelji su ljutitog Benoita Paireu ispratili zvižducima, a on je svima poslao poljupce.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Komentara 1

ME
Menjik
09:34 02.08.2018.

bolje da su i u tenis poslali crnca. oni su izgleda civiliziraniji od ovih pomahnitali bijelih francuza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije