Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbačen iz momčadi

Frank de Boer poslao jasnu poruku Brozoviću, evo što mu je poručio!

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.09.2016.
u 17:18

Hrvatski reprezentativac je zamijenjen u poluvremenu utakmice protiv protiv Hapoela, što ga je jako razljutilo pa je želio ranije otići sa stadiona. Zbog toga ga je trener kaznio.

Marcelo Brozović našao se u nemilosti trenera Intera Franka de Boera zbog neprofesionalnog ponašanja te je izbačen iz momčadi. Nije nastupio protiv Juventusa, a neće ga biti ni na susretu protiv Empolija. Fran de Boer talijanskim novinarima pojasnio je što hrvatski reprezentativac mora napravati da bi ponovno konkurirao za prvu momčad Intera.

- Mora dokazati da je dio Interove momčadi. To što je učinio je apsolutno neprihvatljivo! Kad to shvati, vratit ću ga bez problema. Vrlo je važno za njega, ali i za sve druge, da shvati da niti jedan igrač nije veći od instituacije kluba te da se trenerove odluke moraju poštovati. Kad sve to shvati, onda će igrati, poručio je trener milanske momčadi i tako poslao poruku bivšem igraču Dinama.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac je zamijenjen u poluvremenu utakmice protiv protiv Hapoela, što ga je jako razljutilo pa je želio ranije otići sa stadiona. Zbog toga ga je trener kaznio.

Komentara 6

Avatar jumanji
jumanji
17:43 20.09.2016.

mi nije jasno kako pojedini igrači ne shvaćaju da oni nisu ti koji odlučuju. Club je njihiv poslodavac.. ima to da dela kaj mu se veli

RI
rikavac
18:08 20.09.2016.

Volio bi da Cacic kazni Mandzukica da ne igra dvi tri utakmice.

OV
Ovozemaljski
18:07 20.09.2016.

Broz je jos mlad, ne smije pucati pod pritiskom, raditi, sutiti i na terenu davati sve od sebe... Nagrada ce doci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije