Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI ČIN LJUDSKOSTI

FOTO Za svaku pohvalu! Nizozemci treniraju s radnicima u Kataru

Foto: Reddit
1/3
17.11.2022.
u 20:43

Lijepe scene dolaze nam iz nizozemskog tabora tijekom priprema za Svjetsko prvenstvo. Van Gaal i reprezentativci na treningu su igrali nogomet s radnicima migrantima.

Sve 32 reprezentacije pripremaju se u Kataru za skori Mundijal, koji počinje za samo tri dana. No, reprezentacija Nizozemske imala je na treningu i goste koje su razveselili druženjem.

Naime, na terenu su im se pridružili migrantski radnici te zaigrali s nacionalnim sastavom Oranja. Nizozemci su prije na SP-u 2010. dogurali do finala, gdje ih je pobijedila Španjolska.

Foto: Reddit

A ovim činom prije svega su pokazali kako je lijepo rasti u zajedništvu s ljudima ma čime se isti bavili.

Nizozemska je dio skupine A na Svjetskom prvenstvu, zajedno s Ekvadorom, Senegalom i domaćim Katarom.

Standings provided by Sofascore
 

Komentara 2

Avatar mustafa2
mustafa2
21:12 17.11.2022.

dakle, nizozemci su igrali sa onim radnicima koji su prezivjeli maltretiranje u kataru i siguran sam da ovi radnici sto su igrali nisu ovih dana radili 12 sati na suncu kao onh 15 tisuca sto vise nisu medju zivima. sto niste prenjeli van galovu izjavu da podrzava navijace nizozemske u bojkotu svjetskog prvenstva ?

Avatar joshan
joshan
21:38 17.11.2022.

demagogija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije