Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENISKA LEGENDA

FOTO Roger Federer nastavlja uživati u Hrvatskoj. Legendarni Švicarac igrao tenis u Vodicama

EKSKLUZIVNO Roger Federer ljetuje u Hrvatskoj i slika se s obožavateljima
Dusko Jaramaz/PIXSELL
26.07.2023.
u 18:20

Teniski čarobnjak već neko vrijeme ne igra profesionalno, a isto kao Đoković, odabrao je Lijepu našu za godišnji odmor

Jedan od najvećih tenisača svih vremena, Švicarac Roger Federer, ljetuje u Hrvatskoj. Snimljen je u Skradinu gdje su mu prišli obožavatelji s kojima se slikao i dijelio autograme. Jučer ujutro fotografiran je kako odlazi sa svojom obitelji na tenis. S jahte su mu donijeli reketea, a Federer je ovih dana viđen i u Nacionalnom parku Krka.

U Hrvatskoj je zaigrao tenis u jednom hotelu u Vodicama, koji nije propustio priliku pohvaliti se na društvenim mrežama. Roger se oprostio od akivnog igranja u rujnu prošle godine, ali i dalje odigra koju partiju tenisa za svoju dušu. 

VEZANI ČLANCI:

- Bilo nam je zadovoljstvo ugostiti jednog od najvećih tenisača svijeta, Rogera Federera.  Uz odličan smještaj i predivne plaže, u hotelu Imperial imate priliku uživati i na teniskim terenima koje je odobrio niti manje ni više nego sam Roger Federer - napisali su na Instagramu iz vodičkog hotela. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
00:52 27.07.2023.

Ova cura pokraj njega je top slatkica. Đe je nađe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije