Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTO JE TO NAPRAVIO?

FOTO Provokacija legende AEK-a pred Boysima prošla je neprimijećeno. Rukama napravio slovo M

Susret Dinama i AEK-a u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Slavko Midzor/PIXSELL
16.08.2023.
u 13:43

Posveta strijelca AEK-ovog pobjedničkog gola Galanopoulosa poginulom navijaču michalisu bila  je jasno vidljiva svima i mnogi je smatraju provokacijom. Međutim, neprimijećeno je prošlo ono što je tom prilikom izveo 31-godišnji Petros Mantalos...

Nogometaši zagrebačkog Dinama poraženi su od grčkog AEK-a s 1-2 (1-0) u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka odigranoj u utorak pred 13.311 gledatelja na stadionu Maksimir. Dinamo je vodeći pogodak postigao u 39. minuti, a strijelac je bio Marko Bulat koji iz slobodnog udarca s oko 25 metara, kad je pogodio gornji desni kut AEK-ovih vrata.

No, preokret je uslijedio u drugom poluvremenu. Grčki prvak je do izjednačujućeg pogotka došao u 59. minuti, a strijelac je preciznim udarcem s 14 metara bio Švicarac Steven Zuber. Pobjedu grčkom prvaku donio je u 90. minuti Konstantinos Galanopoulos udarcem sa sedam metara.

Posveta strijelca AEK-ovog pobjedničkog gola Galanopoulosa poginulom navijaču michalisu bila  je jasno vidljiva svima i mnogi je smatraju provokacijom. Međutim, neprimijećeno je prošlo ono što je tom prilikom izveo Petros Mantalos (31), klupska ikona AEK-a. Ofenzivac grčkog prvaka se pred sjevernom tribinom okrenuo prema navijačima Dinama te rukama formirao slovo M u čast preminulog Michalisa Katsourisa.

VEZANI ČLANCI:

Mantalos je za AEK odigrao 256 utakmica, postigao 38 i namjestio 56 golova. Za devet godina u klubu osvojio je grčki naslov i kup, a jednom je proglašen za nogometaša godine u Grčkoj. Izgleda kako i Mantalos nije baš najbolje informiran pa nije upoznat da je navijač AEK-a jedan od osumnjičenih za ubojstvo, a moguće je kako je i Michalis sudjelovao u neredima kao huligan. 

Foto: MaxSport screenshot

Komentara 3

Avatar LooneyTooney
LooneyTooney
17:29 16.08.2023.

Kako je to uvreda ikom?! Daj odkuririte se! Počeli ste ko Srblje svugdje vidjeti uvrede 🤨 Lezi di si poginija.

Avatar Idler
Idler
14:46 16.08.2023.

A ja minil - Maksimir ???

LE
lector2corrector
17:57 16.08.2023.

meni više sliči na "beloglavog supa" ili orla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije