Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

FOTO Plazibat objavio rendgensku snimku slomljene ruke i otkrio da mora na operaciju

Rotterdam: Plazibat poražen u borbi za titulu privremenog teškaškog prvaka svijeta u Gloryju
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
18.06.2023.
u 09:40

Malo je boraca koji bi nakon takve ozljede nastavilo borbu ali Plazibat nije htio odustati. Nastavio se boriti bez svog najjačeg oružja i izgubio i to tako da se na koncu predao

Bila je to teška, najteža, noć u karijeri najboljeg hrvatskog kikboksača Antonija Plazibata. U borbi karijere, koja je donosila naslov privremenog prvaka svijeta, izgubio je nokautom ni od koga drugog nego od klupskog kolege. A dotični Nigerijac (Tariq Osaro) smatran je autsajderom koliko i Plazibat favoritom. Nažalost, favorit kladioničarske prognoze nije ostvario za što je, zacijelo, više razloga.

A jedan je svakako slomljena desna podlatkica već u prvoj rundi. Malo je boraca koji bi nakon takve ozljede nastavilo borbu ali Plazibat nije htio odustati. Nastavio se boriti bez svog najjačeg oružja i izgubio i to tako da se na koncu predao. Naime, kad ga je Osaro stisnuo uz konopce, u kojoj kanonadi je koristio i koljena, Plazibat je završio na podu ni ne pokušavši ustati. Na upit suca, samo je odmahnuo glavom, shvatio je da dalje nema smisla, i borba je prekinuta. 

Poslije borbe objavio je na svom Instagram profllu snimku s rendgena koja otkriva da mu je slomljena ruka i trebat će na operaciju kako bi se sanirala ozljeda. 

VEZANI ČLANCI:

- Slomljena mi je podlaktica, vanjski dio podlaktice. Trebat će operirati, sve je drugo je dobro. Barem sam prvi borac koji je uspio nokautirati suca - rekao je hrvatski borac. 

Foto: Instagram Antonio Plazibat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije