Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PREOKRET

FOTO Nogometaši Francuske odbili doček, a onda ih je dočekao spektakl: Pogledajte scene iz Pariza

Foto: Screenshot: Twitter
1/6
19.12.2022.
u 23:07

- Naša je dužnost da zahvalimo svim Francuzima koji su nas podržali i dali puno snage tijekom SP-a. Podijelili smo fantastične emocije čak i ako je zadnje poglavlje okrutno i boli - rekao je izbornik Deschamps.

Francuska nogometna reprezentacija ostala je razočarana porazom u finalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine. Nisu uspjeli obraniti naslov i morali su se zadovoljiti srebrom, ali posrtaj na posljednjem koraku pao im je toliko teško da su rekli kako ne žele doček po povratku u zemlju.

>> Nije mogao propustiti doček! Luka Modrić se putem video poziva javio Zadranima

Ipak, dogodio se preokret i Parižani su ih odlučili dočekati. I to kako. Izbornik Les Bluesa Didier Deschamps rekao je da je dužnost igrača da zahvale navijačima i zbog toga se doček ipak održao. Scene su impresivne, sve je krcato.

- Naša je dužnost da zahvalimo svim Francuzima koji su nas podržali i dali puno snage tijekom SP-a. Podijelili smo fantastične emocije čak i ako je zadnje poglavlje okrutno i boli. Ali, ne smijemo zaboraviti sve što je ova grupa napravila, iako je imala dosta poteškoća prije i tijekom Svjetskog prvenstva. Nije uvijek lako igračima, doživjeli su fantastične emocije tijekom ovog natjecanja. Za nas i igrače je veoma važno da pozdravimo ovu publiku - kazao je Deschamps.

Komentara 13

BA
Barba56
01:06 20.12.2022.

Zao mi je onog Mbappe , zaista je bio dobar , sam odradio posao . Oni Argentinci bi mu i onu zaltnu kopacku uzeli , da su mogli .

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:21 20.12.2022.

I pored FIFA-e i sudačke organizacije Francuzi su mogli na vrh da je Deschamps bio malo pametniji. Istina mijenjao je već u 40-oj kad je shvatio da je pogriješio ali je Varana držao dok nije umro na terenu. Da je Konate krenuo od prve minute u produžetke dobili bi utakmicu.

Avatar Dzambo1
Dzambo1
04:59 20.12.2022.

Vid ovi Francuza nisu zadovoljni sa ''drugim'' mjestom....sta bi mnoge Repke manjeg obima uradile za to ''drugo'' mjesto....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije