Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJAO INTERNET

FOTO Navijač Newcastlea za pet funti prodaje psa nakon što mu je pojeo karte za utakmicu sezone

Alan Carling / Facebook
21.02.2023.
u 09:08

Objava jednog navijača svraka postala je viralni hit na društvenim mrežama

Navijač engleskog Newcastlea Alan Carling ostao je izbezumljen nakon što mu je pas pojeo karte za veliko finale Liga kupa protiv Manchester Uniteda, a u šaljivoj objavi na društvenim mrežama poručio je da ga prodaje za samo pet funti.  Izvjesni Carling je već imao loš dan nakon domaćeg poraza svraka od Liverpoola rezultatom 2:0, ali stvari su se pogoršale kad se vratio kući i otkrio što je njegov nestrpljivi pas Rudy napravio dok je bio na stadionu.

Naime, kućni ljubimac je rasturio svu pristiglu poštu, a na nesreću po Alana, uništena pisma uključivala su i karte koje je uspio osigurati za veliko finale Liga kupa protiv crvenih vragova. 

- Ovo je moj pas Rudy. Rudy je štene i misli da su pisma putem pošte napad na njegov dom. Nakon što sam gledao kako je Newcastle prvi put ove sezone izgubio kod kuće protiv Liverpoola, primio dva gola i zaradio isključenje golmana u prvom poluvremenu, Rudy je mislio da će me nasmijati tako što je pojeo ulaznice za Wembley koje su stigle poštom dok sam bio vani. Pas na prodaju, pet funti -  objavio je navijač Newcastlea na Facebooku i nasmijao mnoge.

Nadolazeće finale engleskog Liga kupa bit će prvo za Newcastle od već davne 1999. godine, a interes među navijačima ovog kluba je ogroman. Menadžer Newcastlea Eddie Howe otkrio je da je primao poruke s nasumičnih brojeva u kojima su se tražile ulaznice za utakmicu nakon što je klub pobijedio Southampton u polufinalu.

Posljednja nada možda nije izgubljena za Alana koji možda još ima vremena objasniti svoju situaciju i poslati mu nove karte.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije