Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KRV NIJE VODA'

FOTO Mirko Filipović objavio je kako mu nasljednik izgleda bez majice i oduševio navijače

Mirko Filipović Instagram
05.07.2023.
u 23:01

Svjetska ikona borilačkih vještina s vremena na vrijeme objavi fotografije svog 20-godišnjeg sina Ivana

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović Cro Cop objavio je na društvenim mrežama fotografiju svog 20-godišnjeg sina Ivana bez majice i tako privukao pažnju pratitelja. Cro Cop je na društvenim mrežama objavio fotografiju sina Ivana uz opis 'Krv nije voda'. Ivan Filipović u zavidnoj je formi i pun je snage.

Pratitelji na Facebooku i Instagramu primijetili su da je Ivan u sjajnoj formi te su krenuli s komentarima.

'Genetika je čudo', 'Kakav otac, takav sin', 'Udara li kao tata?', 'Jel to znači Mirko da ćemo imati, nadam se, tvog nasljednika?' samo su neki od komentara objave koja je u nekoliko sati skupila preko 15 tisuća reakcija. 

VEZANI ČLANCI:

- Smatram da sam korektan otac, brinem za svoju djecu i puno radim s njima. Želim da imaju izniman kućni odgoj. Mislim da sam kao otac relativno strog, ne dopuštam klincima da se bacaju po podu. Kad vam oni pruže ruku, a Ivan pogotovo, pogledat će vam u oči i reći 'Dobar dan, ja sam Ivan' - rekao je Mirko jednom prilikom. 

Komentara 8

KU
Kujttim
23:32 05.07.2023.

Vrhunska definicija i izgled za jednog dečka.

KI
Kitnjak
10:30 06.07.2023.

Samo se nadam da bude pametniji u izjavama od tate. A to ne bu teško nadmašiti.

BL
blizak
23:49 05.07.2023.

Samo nek mali ima pametnije izjave i pametnije razmisljanje od oca i bit ce sve super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije