Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVO BOGATSTVO

FOTO Luka Modrić ima zavidnu kolekciju automobila: Posebno se ističe jedna jurilica

Gtres/Pixsell
28.12.2022.
u 19:07

Najbolji HR nogometaš i nedavni osvajač svjetske bronce osim nekoliko Audija posjeduje skupocjenog Bentleya

Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena i aktualni kapetan vatrenih, Luka Modrić, poznat je kao skromna osoba koja se ne razbacuje bogatstvo. Iako je tijeko igranja u Tottenhamu i madridskom Realu zaradio silne milijune, nikada ga nećete vidjeti kako se bahati ili hvali po društvenim mrežama. Uglavnom vodi miran obiteljski život zajedno sa suprugom Vanjom i djecom, potpuno je posvećen svojoj karijeri. 

Već deset godina igra kraljevski klub koji ima ugovor s poznatim proizvođačem automobila Audijem, njemačka firma jednom godišnje poklanja svoje jurilice svim nogometašima Reala. Luka je prošle sezone odabrao Audi Q8 50 TDI Quattro Triponic, terenac koji može razviti briznu od 100 km/h u samo 6.3 sekunde. Prije toga je birao Audi Q7S iz 2016, 2017, 2019 godine, a radi se o automobilima koji imaju 3,0 litarski V6 motor s 333 konjskih snaga.

http://

 

 

 

Također, Luka u svojoj garaži posjeduje Bentley Continental GT koji je svojevremeno bio jedan od najbržih automobila na svijetu.  Bentley ubrzava od 0 do 100 za 4.8 sekundi i postiže najveću brzinu od 318 km/h. Španjolci Modrićevog Bentleya procjenjuju na oko 200 tisuća eura jer je star deset godina iako mu je početna vrijednost oko četvrt milijuna eura. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Svračak
Svračak
19:38 28.12.2022.

Audi sigurno ima razlog zbog kojega im poklanja aute. Ne vidim zbog čega se tu sada spominje Modrić.

Avatar zpAgram
zpAgram
20:38 28.12.2022.

Polako idete na živce sa tim Modrićem, koga briga za njegove aute....

Avatar links
links
19:42 28.12.2022.

ovaj model "Triponic"...sigurno je unikatan,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije