Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVANI PROBLEM

FOTO Katastrofa u Gorici: Teren je prekriven snijegom i blatom. Utakmica umalo odgođena

Gorica i Rijeka sastali se u zaostalom 04. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
24.01.2024.
u 17:54

Usprkos lošem stanju na travnjaku, Gorica se bolje snašla u početnoj fazi utakmice. Nakon svega tri minute igre u vodstvo ih je doveo Josip Mitrović, a potom ih je autogol Ivana Smolčića doveo do 2:0. Vodstvo je smanjio Marko Pjaca iz penala u 35. minuti

Rijeka i Gorica igraju zaostalu utakmicu 4. kola HNL-a, odgođenu zbog europskih obaveza Rijeke. Klub iz Velike Gorice ugostio je momčad svog bivšeg trenera, Željka Sopića, kojem je ovo prva utakmica na domaćem terenu njegovog bivšeg kluba otkako je otišao početkom akutalne sezone.

Međutim, odmah na početku utakmice pojavio se problem kojeg su oba trenera spominjala tijekom najavnih konferencija za medije. Nakon što je prije nekoliko dana u zapao snijeg, Gorica nije uspjela urediti teren koji je prekriven snijegom, ledom i blatom.

GALERIJA Katastrofa u Gorici: Teren je prekriven snijegom i blatom. Utakmica umalo odgođena

Gorica i Rijeka sastali se u zaostalom 04. kolu SuperSport HNL-a
1/6

Situacija je toliko loša da je sudac Mateo Erceg razmišljao odgodi utakmice. Naposlijetku je ipak odlučeno da će se igrati. Prvo poluvrijeme i dalje traje, a Sopićevi momci doživjeli su pravi šok.

VEZANI ČLANCI:

Najprije je Josip Mitrović u 3. minuti zabio za vodstvo domaćina pa je rezultat autogolom podebljao Ivan Smolčić. Prvi gol za Rijeku zabio je Marko Pjaca iz penala u 35. minuti.

VIDEO Dinamo doživio katastrofu: Duje Čop hat-trickom uništio hrvatskog prvaka! (0:3)

Komentara 1

KR
krampus9
18:08 24.01.2024.

Mitrovic je trebao dobiti drugi žuti karton i sve bi bilo drugačije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije