Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK RASPOLOŽEN

FOTO Dinamov golman se uslikao gol pa priznao: 'To mi je najveća sramota karijere'

Danijel Zagorac
Foto: Instagram/Danijel Zagorac
1/2
20.05.2021.
u 19:45

- To je bio trenutak slabosti. Izbrisao sam tu sliku, to mi je najveća sramota u karijeri. Krivo mi je što si me podsjetio na to sada - nasmijao se Zagorac koji je u sjajnim odnosima s prvim golmanom kluba Livakovićem

Dinamov starosjedioc uvijek raspoložen za razgovor, Danijel Zagorac (34), na kraju ove sezone ima razloga za veselje. Zamjena reprezentativne jedinice s Plavima je opet proslavila dvostruku krunu, a odigra li se ovosezonski Superkup, imaju priliku i za trostruku.

- Najvažnije je da su svi ciljevi ove sezone ostvareni. Iskorak u Europi, dupla kruna, promocija igrača koji su skrenuli pozornost na sebe, vjerujem da će biti i dobrih ponuda. S razlogom jedna od najuspješnijih, ako ne i najuspješnija sezona u povijesti kluba - rekao je pred medijima Zagorac, jedan od šestorice junaka koji su imali snage pojaviti se na treningu nakon proslave osvajanja Kupa nad Istrom 6:3 u Velikoj Gorici.

Bio je to pečat na fenomenalnu sezonu ove Dinamove generacije. Doduše, radovale su popularnog Zagija i druge titule. Tako je prije dvije godine jednu prvenstvenu proslavio fotografirajući se gol s peharom u svlačionici. Fotografiju je ubrzo obrisao, ali internet sve pamti, a on kaže:

- To je bio trenutak slabosti. Izbrisao sam tu sliku, to mi je najveća sramota u karijeri. Krivo mi je što si me podsjetio na to sada - nasmijao se Zagorac koji je u sjajnim odnosima s prvim golmanom kluba, Dominikom Livakovićem.

- Želim mu sve najbolje u karijeri. On je vratar za velike klubove - zaključio je Zagorac.

Spornu fotografiju možete pogledati u galeriji. 

>> Pogledajte video: Sve Dinamove titule

Komentara 5

MT
mtintilinic
20:28 20.05.2021.

Neš ti mrlje u karijeri... za razliku od npr. lille bačić koja to radi bez pokrića, ti si barem zaslužio svojim radom slikat se i gol ako baš to hoćeš.

CJ
coric.jozo
20:21 20.05.2021.

Ma hajde , nije to nista 😂

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
20:06 20.05.2021.

ne vidim zašto bi to bila sramota???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije