Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
schumijev menadžer

Webber: Vettel je novi Schumacher

Michael Schumacher Sebastian Vettel
AFP
06.05.2010.
u 15:00

U razgovoru za njemački dnevnik Bild, Willi Webber (68), menadžer najuspješnijeg vozača u povijesti Formule 1 Michaela Schumachera, progovorio je o aktualnom stanju svog klijenta.

Webber je kroz karijeru uvijek zarađivao 20% od Schumacherove ukupne zarade, te je stoga zaradio i nadimak “Gospodin 20%”.

Ove se sezone Schumacher odlučio vratiti aktivnom bavljenju tim sportom nakon trogodišnje mirovine i pred njega su postavljena velika očekivanja, pa je tako njegovih deset osvojenih bodova nakon četiri odvožene utrke i deseto mjesto u poretku vozača veliko razočaranje i podbačaj za njemačku, ali i svjetsku javnost.

- Michaela nije bilo tri godine i u to se vrijeme Formula 1 drastično promijenila. Michael više ne može raditi i testirati koliko je to prije činio. Sada su testiranja ograničena. Fizički je spremniji no ikad, ali može malo toga napraviti trenutačno jer ima tek četvrti najbolji bolid – rekao je Webber.

Na pitanje zašto Nico Rosberg, Schumacherov momčadski kolega, ostvaruje toliko bolje rezultate (drugo mjesto u ukupnom poretku sa 50 osvojenih bodova), Webber odgovara.

- Ne morate biti stručnjak da biste shvatili da se nije stopio s bolidom. Boli me kada gledam da ga pretječu kako je to bio slučaj u Kini. Ali vratit će se on. Ako bude sve u redu, već ove godine.

Na kraju je Schumacherov agent progovorio o padu marketinške popularnosti svog klijenta.

- Vettel (Sebastian) je danas novi Schumacher. On je prvi na posterima, TV-reklamama. Michael je odlaskom ostavio prazninu. koju je ostavio Michael kada je otišao, ali naravno da nije još dosegao Michaelovu popularnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije