Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seb ljubi studenticu

Vettel: Djevojku nikada ne vodim na posao

\'Red Bull\'s German driver Sebastian Vettel (R) is congratulated by Mercedes GP\'s German driver Michael Schumacher with his team members at the Yas Marina circuit on November 14, 2010 in Abu Dhabi,
AFP
16.11.2010.
u 14:16

Najmlađi svjetski F1 prvak svoju djevojku poznaje još od osnovnoškolskih dana

Odradio je intervjue, snimanja, primio čestitke, a onda došao do garaže, pokupio bocu Mumm šampanjca od 1,5 litre i pitao mehaničare:

– Dečki, gdje slavimo?

Međutim, njegove djevojke Hanne Prater (22) ondje nije bilo da mu potrči u zagrljaj.

– Djevojku nikada ne vodim na posao. I da, ona nije supermodel. Trenutačno je ispred televizora u našem domu, sa svojim roditeljima, sjedi na kauču i drži mi fige – objasnio je Vettel. Plavokosa studentica dizajna iz Baden-Württemberga tek odnedavno živi sa svojim dečkom.

– Živjeli smo donedavno udaljeni 400 kilometara, ali viđali smo se neprestano – kazao je Vettel, a plavokosa je ljepotica dodala:

– Znamo se još od školskih dana, bila sam godinu dana mlađa. Ponosim se!

Vratimo se na stazu, na kojoj su mu dečki iz Renaulta pomogli da osvoji naslov, zadržali su Alonsa i Webbera daleko iza.

– Petrovu i Kubici dužan sam nekoliko rundi, a kad sam dolazio u Abu Dhabi putovao sam s dečkima iz Mercedesa, dogovarao sam se s Rosbergom da zadrži Alonsa. Bio je četvrti, pa sam dužan i njemu – kaže Vettel. No, Schumacherov sudar i izlazak sigurnosnog automobila otvorio mu je put do zvijezda:

– Prijatelji smo godinama, sretan sam zbog malog. Imao je padova i uspona, zaslužio je naslov. Fantastičan je dečko, kao vozač i kao osoba – aplaudirao je i Schumi, idol kojega je pobijedio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije