Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KASNE RADOVI na stazi

Velika nagrada Koreje pod upitnikom

FIA
Reuters
11.04.2010.
u 12:47

Iako je bilo predviđeno da se ove sezone u Svjetskom prvenstvu Formule 1 održi 19 utrka, lako bi se moglo dogoditi da jedno natjecanje ispadne iz kalendara.

Naime, kako saznaje magazin Focus, utrka u Južnoj Koreji, koja je ove sezone prvi put u povijesti trebala biti domaćin Formuli 1, u velikim je problemima.

Radovi na stazi kasne i sve je vjerojatnije da neće biti dovršeni do 24. listopada kada bi se trebala održati utrka. Zbog toga je šef natjecanja Formule 1 Bernie Ecclestone nakon prošlotjedne Velike nagrade Malezije hitno otputovao u Južnu Koreju kako bi se na licu mjesta uvjerio kakvo je stanje sa stazom.

Focus piše da će 79-godišnji Britanac sljedećih dana odlučiti hoće li utrka u Yeongamu biti otkazana. Ako se to dogodi, SP će ove godine sadržavati 18 utrka, budući da eventualna zamjena za Koreju nije u planu.

Ključne riječi

Komentara 2

M1
m1965
13:25 11.04.2010.

Crveni prvaci.

OB
-obrisani-
16:41 12.04.2010.

Kriza je. 330.000 ljudi je nezaposleno. Mi (www.gdi-wealth.ws) Vam nudimo priliku da se izvučete iz dugova i osigurate visoke mjesečne prihode. Drugi zarađuju, zašto ne biste i Vi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije