Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Schumacher: Mercedes GP je gladan uspjeha

Michael Schumacher
Reuters
10.01.2010.
u 15:15

Nijemac Michael Schumacher (41), povratnik u svijet Formule 1 nakon trogodišnje pauze, protekla dva dana proveo je u engleskom Brackleyju, sjedištu njegove nove momčadi, Mercedes GP-a.

Sedmerostruki svjetski prvak i statistički najuspješniji vozač u povijesti ovog sporta (91 pobjeda ukupno u karijeri) kaže kako mu je svrha posjeta bila upoznati se s načinom kako momčad funkcionira, te njenim strukturama i inžinjerima.

- Jako sam pozitivno iznenađen kako su svi ovdje motivirani. Ovo je šampionska momčad (Mercededes je preuzeo vlasništvo Brawn GP-a, koji je prošle sezone osvojio naslove u vozačkoj i konstruktorskoj konkurenciji, op.a.), ali to nije promijenilo radne navike njezinih djelatnika, koji su i dalje gladni uspjeha. Za mene je posebno važno da sam upoznao inžinjere – rekao je Schumacher, koji je pet naslova svjetskog prvaka osvojio vozeći za Ferrari, a dva nastupajući za Benetton.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije