Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Rubens Barrichello blizu dolaska u Williams

Rubens Barrichello
AFP
30.09.2009.
u 14:50

Po izvještajima mnogih svjetskih medija, nakon gotovo sigurnog prelaska Španjolca Fernanda Alonsa u Ferrari, na pomolu je još jedan interesantan transfer u svijetu Formule 1...

Navodi se da bi 37-godišnji Brazilac Rubens Barrichello trebao postati novi član Williamsa.

Trenutačno je Barrichello u borbi za naslov svjetskog prvaka, budući je jedini teoretski konkurent svom momčadskom kolegi Jensonu Buttonu u Brawn Mercedesu. Tri utrke prije kraja Button ima prednost od petnaest bodova (84-69).

Navodi se tek da bi Barrichello u Williamsu zamijenio Japanca Kazukija Nakajimu te bi momčad dobila pravi spoj mladosti (Nico Rosberg) i iskustva (Rubens Barrichello), a da bi se mogući ugovor mogao potpisati već u narednim danima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije