Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon odlaska Jergovića

Nisu upitni prijenosi formule, komentator Blažičko i(li) Novak

'REFILE - ADDING F1 KEYWORD    Red Bull Formula One driver Sebastian Vettel of Germany (R) leads the race at the start of the Indian first F1 Grand Prix at the Buddh International Circuit in Greater N
'VIVEK PRAKASH'
20.01.2012.
u 22:07

Nakon sukoba Kreator grupe i Mladena Jergovića, koji više neće komentirati utrke, najvažnija je vijest da prijenosi formule 1 ove sezone nisu upitni.

Ugovor o pravima traje do 2014. godine, a jedino je pitanje tko će utrke i komentirati. Prema upućenima, ali i publici, najbliži i najpoželjniji su par Ivica Blažičko i Neven Novak.

– Bavim se drugim poslom, ali bit će mi drago bude li Novak prenosio utrke – kaže Blažičko.

Novak je zainteresiran.

– To je posao koji volim, no još o tome nisam ni s kime službeno razgovarao. Radio sam taj posao devet godina, Blažičko i ja komentirali smo 107 utrka formule 1! – kaže Novak.

A moguće je i to da se za sukomentatora održi audicija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije