Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Kimi Räikkönen se vraća: Nisam više mogao izdržati!

'Finnish Formula One driver Kimi Raikkonen of Scuderia Ferrari pictured during the second practice session at Silverstone race track in Northamptonshire, Great Britain, 19 June 2009. The Formula 1 Bri
'A3762 Jens Buettner/DPA/Pixsell'
29.11.2011.
u 16:13

Kimi Räikkönen, svjetski prvak u formuli 1 iz 2007., koji je dvije godine kasnije otišao u WRC reli jer se zasitio vožnje bolidom u krug, ponovno je promijenio mišljenje.

– Vraćam se! Nisam više mogao izdržati. Sjedit ću u Lotus Renaultu, a dovest ću ih daleko naprijed, obećavam – kaže Leteći Finac.

– Lotus je bio lagan izbor, a presretan sam što ću opet biti na stazi nakon dvije godine. Vrijeme koje sam proveo u WRC-u dobro mi je došlo da napredujem kao vozač, ali i dalje sam gladan F1 – dodaje Kimi.

Podsjetimo, o ovome se potezu dugo špekuliralo, no spominjao se Williams kao momčad u koju će se vratiti.

Što Kimi može te hoće li se ponoviti slučaj Michaela Schumachera, koji nakon Ferrarija još uvijek čeka podij, vidjet ćemo dogodine...

Dapače, na gridu će biti šest prvaka. Uz povratnika Kimija tu su Michael Schumacher, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Jenson Button i Sebastian Vettel.

Ključne riječi

Komentara 1

SR
s☺r@n
19:40 02.12.2011.

Šest prvaka i još kad bi svi imali konkurentan bolid bila bi to sjajna sezona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije