Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJ VIŠE NIJE MOĆAN

Haug: Kad će moći bolid, moći će i Schumi

Michael Schumacher
AFP
10.04.2010.
u 10:55

Norbert Haug iznio je niz sugestija prema kojima bi povratak Michaela Schumachera u formulu 1 mogao biti mnogo kraći od planiranog trogodišnjeg ugovora.

Schumacher (41) je na po povratku potpisao trogodišnji ugovor s Mercedes GP-om, ali sezona nije krenula prema očekivanjima. Nico Rosberg ostvario je puno bolje rezultate, pa mnoge zanima hoće li povratak možda biti kraći od očekivanog. Odgovore je ponudio Norbert Haug.

- Mislim baš suprotno. Znam da je Michael jako motiviran i znam da želi povratak na dulji rok, s dugoročnim uspjehom.

Schumacher je u karijeri ostvario 91 pobjedu. Ove sezone je daleko od toga.

- Čim će vozilo biti spremno, Michael će ponovno pobjeđivati. Činjenica je da nije imao najbolje rezultate, ali do sada to nije njegova krivica. Pravi navijači su stručnjaci i znaju točno što se dogodilo i zašto ima bodovni deficit.

Haug je na kraju pohvalio odličan start mladog Rosberga.

- U prve tri utrke napravio je najbolji mogući posao za ekipu - zaključio je Haug.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
morales
12:19 10.04.2010.

\"Norbert Haug iznio je niz sugestija prema kojima bi povratak Michaela Schumachera u formulu 1 mogao biti mnogo kraći od planiranog trogodišnjeg ugovora.\" Da? A gdje to? Još jedan naslov koji nema veze s tekstom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije