Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Mađarske

Hamilton najbrži na oba slobodna treninga održana na Hungaroringu

'McLaren-Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain celebrates on the podium after winning the Formula One Chinese Grand Prix at in Shanghai on April 17, 2011. AFP PHOTO / LIU JIN'
'LIU JIN'
29.07.2011.
u 14:32

Britanac Lewis Hamilton bio je najbrži na oba slobodna treninga koja su u petak održana uoči Velike nagrade Mađarske

Na stazi u Hungaroringu Hamilton je na prvom slobodnom treningu svojim McLarenom krug odvozio za 1:23.350, čime je pobjednik ove utrke 2007. i 2009. godine konkurenciju ostavio za više od dvije desetinke.

Drugi je bio vodeći u ukupnom poretku, Nijemac Sebastian Vettel (Red Bull) sa 0.214 sekunda zaostatka, dok je treći bio Fernando Alonso iz Ferrarija, koji je bio 0.292 sekunde  sporiji od Hamiltona.

Drugi je slobodni trening trajao od 14 do 15.30 sati, a ponovo je najbrži bio Lewis Hamilton s vremenom 1:21.018. Drugo mjesto zauzeo je Fernando Alonso s 0.241 sekunde zaostatka, a treće Hamiltonov suvozač u McLarenu Jenson Button (+0.304). Sebastian Vettel bio je tek peti s više od pola sekunde sporijim vremenom (+0.531).

Sutra (subota) na rasporedu je treći slobodni trening u 11 ujutro te službene kvalifikacije u 14 sati. Utrka za VN Mađarske vozi se u nedjelju u 14 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije