Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJKA NA BOLIDU

Hamilton: Ja sam samo drugi vozač McLarena

Lewis Hamilton
AFP
12.01.2010.
u 11:55

Svjetski prvak u Formuli 1 iz 2008. godine, 25-godišnji Lewis Hamilton, jedva čeka početak možda i najneizvjesnije sezone u svojoj, zasad tri godine dugoj karijeri, ali i priznaje.

- U ovom sam trenutku samo drugi vozač McLaren Mercedesa – izjavio je poluozbiljno Hamilton referiravši se na činjenicu da će u predstojećoj sezoni voziti s brojem 2 na bolidu; jedinica će krasiti automobil njegova timskog kolege i sunarodnjaka Jensona Buttona, koji ga je naslijedio na prijestolju vozeći prošle sezone za Brawn GP.

- Vjerujem da će ova sezona biti jedna od najzanimljivijih u povijesti našeg sporta, a pogotovo će to biti kad je samo moja karijera u pitanju.

- Takvom će je posebno učiniti povratak Michaela Schumachera. Pored mene za McLaren vozi svjetski prvak, Felipe Massa se također vraća, a Ferrari se još i dodatno pojačao Fernandom Alonsom. Rekao bih da su svi najbolji vozači u najboljim momčadima, zato mislim da će konkurencija ove sezone biti doista uzbudljiva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije