Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PENJE SE NA FIA-inoj LJESTVICI

Gregurek napreduje, predsjednik Srednjeuropske zone

'03.03.2011., Zagreb, HAKS - Glavni tajnik HAKS-a Zrinko Gregurek pokazuje nacrte staze Motodrom Zagreb koju je projektirao Hermann Tilke, a trebala bi se gradit u opcini Bistra. Photo: Igor Kralj/PIX
'Igor Kralj/PIXSELL'
18.12.2011.
u 21:36

Zrinko Gregurek, najviše pozicionirani Hrvat u FIA-i, prvi pomoćnik predsjednika Međunarodne automobilističke federacije Jeana Todta primio je novo priznanje.

Naime, glavni tajnik Hrvatskog auto i karting saveza te član FIA-ine vlade (WMSC-a) izabran je na redovitoj sjednici Srenjoeuroposke automobilističke zone u Sarajevu, njezinim predsjedikom.

Mandat je dobio na četiri godine, a zanimljivo, svih 12 članova jednoglasno je prihvatilo prijedlog za novim predsjednikom. Dodajmo kako se radi o najvažnijoj FIA-inoj zoni.

Podsjetimo, kada je Jean Todt biran za predsjednik FIA-e, tada mu je upravo Gregurek pomogao da sakupi potrebne glasove, što mu se danas vraća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije