Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NACIONALNA TV

Formula 1 od ove sezone na Sportskoj televiziji

Davorin Štetner
Kreator
06.03.2013.
u 13:04

Osim preko SPTV-a, Formula 1 moći će se pratiti i preko IPTV kanala Kreator TV na B.net-u

Nakon dvije godine prijenosa Formule 1 na lokalnim televizijama, novu sezonu hrvatski će gledatelji moći gledati na televiziji s nacionalnom pokrivenošću. Prijenosi uživo uskoro kreću na Sportskoj televiziji, novom partneru Kreator grupe koja je vlasnik medijskih prava Formule 1 za Hrvatsku.

- U protekle dvije godine gledateljima smo pružili vrhunske prijenose te očekujem da će tako biti i dalje. Uvjeren sam da će Sportska televizija opravdati povjerenje koje smo im ukazali - kazao je Davorin Štetner, direktor Kreator grupe.

Ivan Blažičko bit će glavni komentator prijenosa.

- Siguran sam da nas i ove godine očekuju fantastične utrke i ludo prvenstvo - rekao je Blažičko.

Osim preko SPTV-a, Formula 1 moći će se pratiti i preko IPTV kanala Kreator TV koji je s probnim signalnom krenuo u ponedjeljak na B.net-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije