Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvjeren u naslov

Fernando Alonso: Siguran sam, ja ću biti novi prvak!

Fernando Alonso
AFP
08.11.2010.
u 17:12

Vozač Ferrarija Fernando Alonso ne dvoji da će on biti novi prvak u formuli 1.

– Siguran sam, uzet ću svoj treći naslov prvaka u nedjelju u Abu Dhabiju. Nije bitno tko će pobijediti, samo moram biti drugi. Cilj je osvojiti pole position i onda pobijediti, no, ne uspijemo li, ne budem li dovoljno brz, bit ću drugi. Time je moj problem riješen – kaže Fernando Alonso. Cristian Horner, šef Red Bulla, koji ima dva "bika" koja jure za naslovom, dodaje:

– Nemamo kristalnu kuglu i ne možemo predvidjeti što će se dogoditi, ali učinit ćemo sve da i Webber i Vettel imaju jednaku potporu. Između Alonsa, Webbera i Vettela je svega 15 bodova.

Ključne riječi

Komentara 4

DR
drdrazen
03:02 10.11.2010.

sigurno da ce biti prvak. niko u to nije posumljao .

DR
drdrazen
03:04 10.11.2010.

alonso je NAJBOLJI.

Avatar Aahz
Aahz
13:12 15.11.2010.

10.11.2010. u 03:02h drdrazen je napisao/la: sigurno da ce biti prvak. niko u to nije posumljao . ________________________________ Posumljao nije nitko.....al su zato posumnjali mnogi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije