Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bernie megaloman

Ecclestone: Sljedeće sezone 20, a uskoro 25 utrka u sezoni

Formula
AFP
16.04.2010.
u 17:10

Svjetsko prvenstvo u formuli 1 sljedeće će sezone brojati 20 utrka. Priključenje Velike nagrade Indije u kalendar natjecanja potvrdio je Bernie Ecclestone u Kini.

Prvi čovjek formule 1 prije je kazivao da će nauštrb uvođenja novih lokacija u sezoni ispasti neke europske utrke, međutim, sada je spremno najavio megalomanski plan:

- Ništa ne odbacujemo. Pripremite se uskoro i za 25 utrka.

Upitno je koliko će se vozačima i njihovim momčadima dopasti ideja o kojoj Ecclestone zbori, budući da i ovosezonskih 19 utrka predstavlja izjednačenje rekorda kada je u pitanju natrpanost kalendara natjecanja.

Ecclestone je priliku za obraćanje novinarima iskoristio i da kaže kako Velika nagrada Koreje ove sezone nije upitna te potvrdio da i sljedeće sezone u kalendaru ponovno treba očekivati nastup pilota na Velikoj nagradi Kine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije