Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upitna vn Južne koreje

Ecclestone: Ne znam što da radim

VN Južne Koreje
Reuters
28.09.2010.
u 10:59

Radnici u južnokorejskom gradu Yeongamu malo gledaju na sat, a malo na kalendar. Probili su već sve rokove u gradnji staze, a čelnici Formule 1 počeli su lupkati nervozno prstima po stolu. Utrka je na rasporedu za manje od četiri tjedna...

– Nije dobro, trebali smo je davno pregledati. Obično je posljednja provjera 90 dana prije utrke, a odugovlačenje može biti opasno. Došli smo do trenutka kada se pitamo da li je otkazujemo ili ne. Oni tvrde da će sve biti u redu, a mi se možemo samo nadati – požalio se Bernie Ecclestone.

Odlučeno je kako će posljednja inspekcija biti samo 11 dana prije nego što će piloti Formule 1 održati prve treninge 22. listopada.

Stazu je dizajnirao Nijemac Herman Tilke, koji bi sljedeći mjesec trebao doći u Bistru i dogovoriti ambiciozan projekt hrvatske kružne staze.

Dakako, u J. Koreji tvrde da su prilično “cool”, a da se stvar malo odužila zbog berbe! Naime, tri su dana prošli tjedan imali praznik za žetvu, pa je Korean International Circuit zjapio prazan...

– Ma nema problema, bit će utrke, još malo pa smo gotovi – kaže Kim Jae-Ho, glasnogovornik tvrtke koja gradi stazu. S Ecclestoneom je dogovor bio utrka na sedam sezona s mogućnošću produžetka na još tri. Ne bude li utrke, najteže će to pasti Lewisu Hamiltonu, koji već dvije utrke nije osvojio bodove, a želi naslov.

– Do kraja su još četiri utrke, sad će se stvari rasplesti. Kaskam velikih 20 bodova za Webberom, put do naslova je sve dalji. Ipak, ne predajem se pa što bude – hrabri se Hamilton.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:57 11.10.2010.

Škrtico daj im lovu paš vidjeti koliko će trčati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije