Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER?

Button šeće po sjedištu McLarena

Jenson Button
Reuters
14.11.2009.
u 11:29

Prema pisanju engleskih medija, aktualni svjetski prvak u Formuli 1 Jenson Button dodatno je pojačao medijska nagađanja oko vlastitog transfera u redove McLaren-Mercedesa.

Tako je vozač Brawn GP-a u pratnji svog menadžera Richarda Goddarda, posjetio sjedište velikog konkurenta McLaren-Mercedesa u Wokingu, što su potvrdili i iz britanske momčadi.

"Jenson je svratio u Woking na kratak obilazak i prijateljski posjet”, saopćili su iz McLarena.

Button je nedavno izrazio želju za ostankom u Brawnu i iduće sezone, ali uz nove uvjete. Britanac se lani odrekao oko pet milijuna funti kako bi pomogao Brawnu da uskoči na mjesto Honde koja se povukla iz Formule 1. Nasljednik japanske momčadi je senzacionalno došao do pojedinačnog i konstruktorskog naslova, a Button sada želi da to bude bogatije honorirano.

Engleski mediji spominju kako traži oko osam milijuna funti godišnje plaće, na što iz Brawna nisu spremni pristati.

- Ako Brawn ima namjeru prodati momčad i ako će doći do velikog prilijeva novca, zašto onda nešto od svega ne bi zaradio i Jenson. On je vrlo odan momak, ali u jednom trenutku novac prestaje biti presudan faktor. Svatko se želi osjećati željenim – rekao je Goddard.

Uz Buttona, kao glavni kandidat za drugu vozačku poziciju uz Lewisa Hamiltona u McLarenu slovi Finac Kimi Räikkönen, koji je ranije ovog tjedna također posjetio Woking. Aktualnom Hamiltonovom momčadskom kolegi, Fincu Heikkiju Kovalainenu, dani u McLarenu su, čini se, odbrojani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije