Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVAJAČ LAUREUSA

Button: Ovo će biti zanimljiva godina

Jenson Button
AFP
11.03.2010.
u 10:11

Jenson Button, 30-godišnji britanski vozač Formule 1, u novu sezonu ovog sporta starta s rolom aktualnog svjetskog prvaka. Prošle je godine zajedno s Brawn GP-om pokupio oba naslova (pojedinačni i momčadski).

Uspješna prošla godina uzrokovala je njegov dolazak u McLaren Mercedes gdje zajedno sa sunarodnjakom Lewisom Hamiltonom tvori britanski dvojac te su jedni od glavnih favorita za vrh.

Isto tako, u srijedu je Jenson Button dobio još jednu nagradu. Na "sportskom Oscaru", nagradi Laureus, nagrađen je peharom za novo lice u 2009. godini.

- Ovo bi trebala biti zaista fantastično zanimljiva godina u Formuli 1 i za to ima nekoliko razloga - rekao je okupljenim novinarima u Abu Dhabiju, gdje je bila organizirana svečanost dodjele Laureusa.

- I razlog nije samo povratak Michaela Schumachera, koji će silno vratiti interes ovom sportu. Mislim da ima četiri, pet, možda i šest super jakih momčadi i svaka je sposobna biti novi prvak. Isto tako, u pojedinačnom dijelu će biti velike borbe.

Vratio se Button još malo na Schumachera.

- Imam trenutačno 30 godina i ne mogu, niti u snu, sebe zamisliti kako vozim s 41. No, Schumacher s 41 godinom i dalje izgleda fantastično. On je rođen za stazu i zato ga se svi, kao suparnici, bojimo, ali i maksimalno cijenimo - završio je Button.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije