Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac ga hvali
Povratak na članak

Fizioterapeut: Ivica skija, a koljeno se svaki tren može raspasti

- Sada je četvrti slalomaš svih vremena. Još dvije pobjede mu fale i bit će treći slalomaš svih vremena, iza Stenmarka i Tombe

Komentari 6

GJ
gjuroo
08:26 11.03.2013.

Ivice legendo, svaka čast, - ali, vrijeme je da prekineš sa skijanjem, jer nema smisla da postaneš invalid zbog obaranja još jednog rekorda....što god tvoj otac mislio o tome

VL
SA
Savjest
08:39 11.03.2013.

Gjuroo je potpuno u pravu, jer Ivica više jednostavno nije prirodno sposoban za sport kakav je skijanje, pa mora stalno biti pod lijekovima i svaki dan ide na tretman koljena što, zapravo, predstavlja jedan oblik dopinga. Na kraju, postavlja see i pitanje što će jedan doživotni invalid, a to mu se svakog časa može dogoditi, imati do kraja života od svojih sportskih uspjeha i osobnog heroizma. Kad je Janica morala nastupati pod stalnim infuzijama i transfuzijama, rekla je "Dosta je bilo!"

VL
FC
fcod
09:37 11.03.2013.

Ja sam mislio da je odnos između lječnika i pacijenta povjerljiv. Ja ne bih volio da ulica razglaba o mojim koljenima, bubrezima, želučanim problemima itd... mislim, nije to pristojno!

VL
TO
tonkica
09:55 11.03.2013.

Savjest, u 99% sportova postotoji rizik od sportskih ozljeda, stoga Kostelic nije nenadaren vec skupilo se u ovih godina puno ozljeda. Ocito da nikada nisi stao na skije pa nemas pojma da se na njima lako vrlo tesko ozljedis zbog najmanje pogreske. Zapravo, sjeti se kada si tresnuo dupetom o pod po poledici, to bi znacilo da si prirodno nenadaren za hodanje?

VL
SE
Sejo
10:35 11.03.2013.

Znaci malo mu fali da postane invalid sa stakom a on hoce da umjesto cetvrtog bude treci.Pa da je prvi ili drugi ,razumio bih ,ali koja je razlika izmedju treceg i cetvrtog.Pa i General Kaster je bio pozurio da prvi stigne na Litle Big Horne prije ostalih,na pitanje zasto on je rekao "Prvi je prvi a drugi je niko i nista".Na kraju je poginuo i bas je ostao niko i nista

VL
PI
piranha2
12:23 11.03.2013.

ajde ivice dosta je bilo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.