Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski Kraljev kup

Finale će, nakon Realove košarice, ugostiti Atletico

'FC Barcelona\'s coach Pep Guardiola and the ex President Joan Laporta with the La Liga Champions 2009-2010 trophy during Joan Gamper Trophy. August 25,2010. (Foto © nph/Acero) *** Local Caption *** F
'nph / Alterphotos'
06.03.2012.
u 23:36

Za opciju igranja na Atleticovu stadionu bila je Barcelona, dok je Athletic Bilbao tražio da se igra na Sevillinoj Cartuji

Nakon što su se čelnici madridskoga Reala "opravdali" radovima na stadionu, finale Kraljeva kupa ugostit će susjedni stadion Vicente Calderon, dom Atletica. Za opciju igranja na V. Calderonu bila je Barcelona, dok je drugi finalist, Athletic Bilbao više preferirao Sevillinu Cartuju.

Na kraju je Španjolski nogometni savez na sastanku kojemu iz protesta zbog suđenja nisu prisustvovali predstavnici Barcelone, "presudio" u korist katalonskog kluba.

Dodajmo da će to biti 12. finale u povijesti koji će se igrati na Vicente Calderonu. Posljednji je bio 2008., kad je Valencia pobijedila Getafe 3:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije