Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novinari izvisili
Povratak na članak

Fifa ukorila Englesku zbog press-konferencije

Engleska presica uoči utakmice s Njemačkom trajala samo 5 minuta i 12 sekundi, a odgovorili su samo na osam pitanja.

Komentari 5

PO
podravacc
19:09 27.06.2010.

svakako nije u redu to što drugi eng.gol nije priznat i tko zna kako bi utakmica završila,ali možda je to božija pravda za njihovo ponašanje jer su se ono bavili jedanaestercima a ne igrom u regularnih 90 min.....

VL
OB
-obrisani-
18:51 27.06.2010.

Fair play.........my ass.............................. Fifa mora uvesti 4-tvrtog sudca i pristup video snimcima tokom utakmice u slucaju kontraverznog gola ili dosudjenih jedanajsteraca......... Isto tako protivnicki izbornik bi trebao imati barem 3 prilike tokom utakmice pozvati se na provjeru TV snimke

VL
Avatar commentator
commentator
21:45 27.06.2010.

Šta melje fifa-smeće o ferpleju, nek si nabave suce koji nisu sljepi, bolje bi sudili penzioneri iz staračkog doma nego trupci kao ovaj što ne vidi dali je gol ili nije. Fuj za fifu.

VL
DC
DC
21:58 27.06.2010.

Englezi su 1966 postali svjetski prvaci nakon sto im priznat neregularan gol. U nogometu gol nije gol i faul nije faul dok ga glavni sudac ne prizna. Urugvajac je napravio gresku, ali da mu je pokrajni sudac mahao sigurno ga ne bi bio priznao. Lako je sad pricati nakon \'slow motiona\' i \'overhead shots\' i toboze cuditi se. Sudac nije odlucio ovu utakmicu. Pobijedio je bolji tim, a sve ostalo su \'engleska\' posla.

VL
UN
unbekant
10:52 28.06.2010.

\"DC\" Svaka cast na komentaru,ukinuti sva nova pravila,koja su se u zadnji 20-ak godina pojavila u \"modernom\" fudbalu,vratit u fudbalsku tekmu,,3 sudije,jednu zvizdaljku,bez onih \"satelitski antena\" u usima i ako moze onu nekadasnju divnu i carobnu publiku,a uvjek je bilo i bice,bolji pobjedjuju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.