Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni porazom

Farmaceuti se osramotili

Srebrenko Posavec
Josip Maljak/Pixsell
25.11.2009.
u 14:30

Neće biti novčanih kazni! Igrači kroz sljedeće susrete moraju pokazati pravu vrijednost, ističe direktor kluba Robert Markulin.

Slaven Belupo je u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskoga nogometnog kupa posramljen na svom stadionu od varaždinskog Varteksa, koji ga je neočekivano pobijedio 1:4 i najvjerojatnije osigurao prolaz u polufinale. Farmaceuti su iskazali nezalaganje i bezidejnost, posebno u prvom dijelu igre kada su primili tri pogotka. Tim su porazom igrači osramotili sebe i klub, a navijačima priredili duboko i gorko razočaranje.

– Ne mogu vjerovati što nam se dogodilo! Upozoravao sam igrače da se ne smiju opustiti, ali očito da moja upozorenja nisu shvatili ozbiljno! U drugom poluvremenu nastojali smo se vratiti u igru, no previše smo bili nervozni u završnici – rekao je ogorčeni trener Slavena Belupa Zlatko Dalić.

Direktor Robert Markulin također je iznenađen.

– Zaista se nismo nadali takvom porazu! Svi smo razočarani, ali događa se. Očito, naši su igrači podcijenili krojače, posebno nakon dobre igre u subotu u Varaždinu gdje smo osvojili bod i bili bliže pobjedi. Gosti su do uvjerljive koprivničke pobjede došli nakon nekoliko velikih pogrešaka naše obrane, no pobjeda Varteksa je više nego zaslužena – kazao je Markulin koji je otkrio da su nakon utakmice odmah razgovarali s igračima.

– Nećemo ih novčano kazniti, već od njih tražimo da u sljedećim utakmicama, u subotu sa Zagrebom u Kranjčevićevoj i s Cibalijom u Koprivnici 5. prosinca, pokažu pravu vrijednost i uspješno završe jesenski dio sezone. Nakon toga odlazimo na uzvrat kupa u Varaždin, gdje ćemo ići na sve ili ništa – završio je Markulin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije