Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Kostelić

Evo što je najbolji hrvatski skijaš poručio navijačima...

Ivica Kostelić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/9
06.01.2017.
u 22:37

"Velika zahvala svima vama navijačima, koji ste strpljivo čekali i smrzavali se do zadnjih brojeva kako bi nas podržali. Puno vam hvala, kao i uvijek bili ste najbolji i najposebniji dio ove naše sljemenske utrke", napisao je Ivica

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić putem Facebooka se zahvalio navijačima, a posebno onima koji su uživo na Sljemenu pratili utrku. Na kraju je pobijedio Talijan Manfred Moelgg.

"Moj prijatelj Manfred Moelgg jučer je okrunjen kao novi kralj Sljemena! Velika zahvala svima vama navijačima, koji ste strpljivo čekali i smrzavali se do zadnjih brojeva kako bi nas podržali. Puno vam hvala, kao i uvijek bili ste najbolji i najposebniji dio ove naše sljemenske utrke", napisao je Ivica.

>>Trener Tine Maze: "To što sam doživio u Zagrebu bilo mi je nešto najljepše u karijeri'

Komentara 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:20 06.01.2017.

mislim da bi gips trebao u prezasluženu mirovinu a istim putem nastaviti Ivica

Avatar comandante
comandante
07:54 07.01.2017.

Legendo!! Treba znati kada stati!!! Ima zivota i pored skijanja, cemu mucenje?

Avatar Bakunin
Bakunin
22:49 06.01.2017.

Poručio im je ustvari da se ne smiju Slovencima jer imaju samoo jedan Veliki globus!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije