Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadnje kolo
Povratak na članak

Evo kako su se rasplele skupine u Ligi prvaka, Borussia šokirala Real

Luka Modrić igrao je do 63. minute kada ga je zamijenio Toni Kroos, dok Mateo Kovačić nije nastupio

Komentari 4

NI
Nini istrijan
09:09 08.12.2016.

Potpuno zasluzen rezultat Borusije koja je protiv Reala imala veci posjed lopte kao i vise dodavanja.Imali su puno prilika u prvom polyuvremenu ali su previse petljali.Realu kao da je nedostajalo snage za finis i jos su se dobro izvukli jer je napravljen cisti penal u produzetku nad Aubameyangom kojeg sudac nije imao hrabrosti diosuduti.

VL
GA
gafe
08:59 08.12.2016.

Najbolje sto je se Realu moglo desit. Izbjegli su s time Atletico, Barcu, Bayern, ManCity, PSG i Benficu

VL
UN
unbekant
05:53 08.12.2016.

"Borusija sokirala Real",Zasto je to sok,pa Borusija je bolja od Reala,da nema Ronalda u Realu,Real bi bijo jedan prosjecni europski klub,kao sto i jeste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.