Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludnica na St. Denisu

Evo kako su Portugalci proslavili prvi naslov prvaka Europe

Portugal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/18
11.07.2016.
u 00:10

Posebno je sretan bio Cristiano Ronaldo koji zbog ozljede nije mogao pomoći svojoj momčadi u većem dijelu utakmice.

Portugalci su burno proslavili svoj prvi naslov europskog prvaka. Pobijedili su domaćina prvenstva Francusku s 1:0 nakon produžetka pogotkom Edera u 109. minuti.

Kad je sudac odsvirao kraj igrači Fernanda Santosa potrčali su prema navijačima, a potom otišli na dodjelu medalja i pehara. Njihovoj sreći nije bilo kraja, a posebno je sretan bio Cristiano Ronaldo koji zbog ozljede nije mogao pomoći svojoj momčadi u većem dijelu utakmice. No, podigao je pehar namijenjen osvajaču Eura.

>>Portugal pogotkom Edera u produžetku šokirao Francuze i osvojio europsko prvenstvo!

>>Ronaldo u suzama, pogledajte kako ga je ozlijedio Payet

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 4

EB
eustahije_brzić
06:09 11.07.2016.

Od dvije loše ili ajd da budemo manje kritični prosječne momčadi, Euro je osvojila ona manje loša, čestitam Portugalu, a na žalost antinogomet opet pobjeđuje

TR
tragurion1954
06:42 11.07.2016.

Bravo Portugal....... dobili su Francuze na isti način kao i nas. Dobro je Čačić rekao, ići će do samog kraja.

Avatar BraBar
BraBar
04:03 11.07.2016.

Kako lijepo ovi novinari pisu o portugalskoj reprezentaciji. Gdje su sada kritike, kao u slucaju Hrvatske reprezentacije? Zasto sada ne pisu o slaboj portugalskoj reprezentaciji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije