Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALBANCI IZNENADILI
Povratak na članak

Njemačka se osvetila Poljskoj, Srbija izašla iz minusa

Pobijedili su svjetski prvaci 3:1 i tako se osvetili za poraz u Poljskoj (0:1), ali i preuzeli vrh ljestvice

Komentari 4

MA
Maxi73
00:17 05.09.2015.

Ima li u sportskom žargonu išta gore nego riječ "osveta". Niko se nikom ne osvećuje, sve je to samo sport moji novinari.

VL
BA
balic
00:48 05.09.2015.

Poljaci su se izpromasivali,da je sve uslo sto su prema vratima Neuer uputili izasli bi kao pobjednik... Nema osvete u sportu,samo fer igre..

VL
BA
balic
00:41 05.09.2015.

Zato su srbi igrali pred praznim tribinama.Ja rekoh da samo mi igramo bez navijaca..

VL
HA
hasekovistupovi
10:37 05.09.2015.

Lijep pozdrav,nudim mogućnost zarade od 5-10 tisuća kuna mjesečno na dugoročnoj bazi pa molim samo za sekundu pažnje.Riječ je o kladionici i parovima utemeljenim na analizama i jako kvalitetnim informacijama sa kojima raspolažem.Odmah bih želio naglasiti da ne tražim nikakav novac od Vas i da ništa ne možete izgubiti ako mi se javite ,dapače i ako ne ostvarimo suradnju imam neke stvari koje Vam mogu biti od koristi za buduće kladjenje i bit će mi drago ako svojim iskustvom budem mogao pomoći.Već sam ranije ostvarivao takve rezultate i to baš u ovom razdoblju koje je najbolje za moj sistem kladjenja a imam i dokaze za ovo što pričam.U analizu uključujem baš sve moguće utjecaje na ishod rezultata,imam i posebne programe za računanje uspješnosti igrača na pojedinim turnirima i podlogama te pratim tenis i košarku doslovce 15-ak sati dnevno te će tako biti i u ovom razdoblju.Trenutno smo u fazi US Opena i europskog prvenstva u košarci te je to idealna prilika da krenemo u nešto što Vam može promijeniti život na bolje.Kladionica mi omogućava život bez šefova i radnog vremena te ostvarivanje nekih stvari o kojima sam ranije mogao samo sanjati kao što su odlazak na teniski turnir u Wimbledon ili na utakmice NBA lige.Sada imam neke nove planove i ne radim ovo jer sam dobrotvor koji nema pametnijeg posla u životu nego jer mi je potreban dobar glas o mom znanju radi budućih planova a jedini način da dodjem do njega je da pokažem velikom broju ljudi koliko znam i zato se reklamiram.Da ne duljim, krećemo danas sa početkom europskog prvenstva u košarci a za igru se samo javite na mail stupovihasekovi@gmail.com, samo požurite jer imate vremena do 15h.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.