Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEH U POLUFINALU

U dvoboju za broncu Hrvatska će biti bez Markote

'20.09.2013., Arena Stozice, Ljubljana, Slovenija - Europsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Slovenija 2013., polufinale, Hrvatska - Litva. Damir Markota. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
22.09.2013.
u 09:45

– Ozlijedio sam gležanj još u prvom poluvremenu protiv Litavaca. Igrao sam ja i u nastavku, no bio sam još vruć. Sada kada se ohladilo ne mogu stati na nogu – ističe Šveđo.

Za današnju utakmicu sa Španjolcima Hrvatska je ostala bez krilnog centra Damira Markote, borbena igrača koji je uvijek spreman zveknuti neku ludu tricu, ali i u reketu zveknuti nekog suparničkog centra, obeshrabriti ga takozvanim \"muškim faulom\".

– Ozlijedio sam gležanj još u prvom poluvremenu protiv Litavaca. Igrao sam ja i u nastavku, no bio sam još vruć. Sada kada se ohladilo ne mogu stati na nogu – ističe Šveđo.

Za izbornika Repešu to pak znači da će morati s klupe dignuti dosad gotovo ne korištenog Marija Delaša, ali i da će tu poziciju dijelom pokrivati Damjan Rudež koji u svojem španjolskom klubu Zaragozi igra više na vanjskom krilu.

– Stjecajem okolnosti Markota je bio jedan od petorice zdravih, uz braću Delaš, Andrića i Šarića. Svi ostali imaju dosta ozbiljne probleme – ističe Repeša.

>> Repeša: Možemo biti ponosni jer smo košarci vratili publiku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije