Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMA U ŠIBENIKU

Cantona nahvalio Modrića i Hrvatsku: Ima vas kao pola Pariza, a jači ste od Francuza

Cantona film
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/12
01.06.2015.
u 23:10

- Sviđa mi se kako igra Luka Modrić. Kad on igra, Real Madrid je dobar. Kad njega nema, Real ne valja. On im najvažniji igrač - rekao je Cantona.

Eric Cantona ovih dana u Šibeniku snima film 'Anka' Dejana Aćimovića (fotografije sa snimanja u galeriji). Legendarni igrač Manchester Uniteda tom je prigodom progovorio o Hrvatskoj.

- Uspješna ste zemlja u sportu, umjetnosti i mnogočemu. Hrvatska ima samo 4,5 milijuna ljudi. Fantastično! To je kao pola Pariza, a Francuzi ne ostvaruju takve uspjehe. Imate fantastičnu zemlju i divne ljude - rekao je Cantona za HTV.

Tko je najbolji hrvatski igrač?

- Uvijek mi se sviđao Zvonimir Boban, no imate mnogo dobrih igrača - rekao je Cantona pa nahvalio Luku Modrića.

- Sviđa mi se kako igra Luka Modrić. Kad on igra, Real Madrid je dobar. Kad njega nema, Real ne valja. On im najvažniji igrač. Kao što su Guardiola i Xavi bili u Barceloni. Dobar je u obrani i kada drži loptu. Ima sjajan pregled igre i tehniku. Ima sve i vrlo je važan igrač. Posve je jasno da Real nije ista momčad s njim i bez njege.

A najbolji u povijesti?

- Volim Maradonu. Maradonu, Zidanea, Platinija, Pelea... No, Maradona je više od igrača.

>> Luki stiže Rafa Benitez, šef kojeg je nemoguće voljeti...

Komentara 7

MA
Maxi73
00:56 02.06.2015.

U cemu je u pravu, u pravu je.

DU
Deleted user
01:20 02.06.2015.

Cantona Legenda!! hehe Ono što je John Mc Enroe bio u tenisu to je Eric Cantona u nogaču. "Žestok" privatno i prema suigračima na terenu ali neosporan talent i velik igrač.

DU
Deleted user
09:15 02.06.2015.

Jedan je Cantona nisi ga mogao mrziti igrac za sve najivijace legenda!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije