Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno iz LA:
Povratak na članak

Američka premijera filma Brune Kovačevića o obitelji Kostelić

Velik broj uzvanika imao je priliku vidjeti priču o Janici i Ivici Kostelić koju je autor filma Bruno Kovačević, rukovoditelj Produkcijskog odjela Sport na Hrvatskoj radioteleviziji snimao 23 godine prateći obitelj Kostelić od samog početka.

Komentari 8

DU
Deleted user
15:46 07.02.2016.

....blistala je njegova djevojka ... (nije vazno kojeg imena)! A jos je manje vazno tko joj je sasio haljinu, jer ovo je PRICA O OBITELJI KOSTELIC, a ne o necijoj curi. Imajte postovanja!

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:54 07.02.2016.

Evo, autor clanka napisao je kako je film prikazan u jednom od najpoznatijih kina na Bev. Hills, sto je rezidencijalno podrucje na kojem nema velikih kina. Zatim je pisao o prisustvu brojnih zvijezda filma i produkcije, pa nabrajao neka apsolutno beznacajna imena, i ni jedno poznato. Nikoga nije bilo da upozori Kovacevica da uz crno odijelo i leptir masnu nikako ne pasu bijele adidas tenisice. Na kraju, nije niti napisano tko je radio promociju da bi stanovnicima Californie i cijelih USA objasnio tko su uopce Kostelici i po cemu su poznati. Naravno, spomenuta je i Kovaceviceva cura, no nisam uspio razumijeti iz clanka po cemu je ona u cijeloj ovoj prici bitna?

VL
KT
Kralj Tomislav
21:14 07.02.2016.

Čestitke obitelji Kostelić za sve ljepe trenutke koje su nam darovali, ja sam UVJEK uživao. hvala

VL
GR
grodar
16:12 07.02.2016.

Pa tko ce gledati te naporne ljude

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
12:40 08.02.2016.

Bruno Kovačević je trebal u film uključiti i onu največu skijašicu u istoriji Tinu Maze kako bi naši Kostelići dobili na promociji, ugledu i saznanju da su skijali uz največu i rekorderku svih vremena.

VL
Avatar ivo587
ivo587
18:05 07.02.2016.

ova Janica je na starog, nije ona kriva, stari joj je ružan. Stari ih je tjerao na spartanski život jer je bio fanatik i tu leži tajna uspjeha. jer nitko drugi u tim godinama se ne želi odreći lagodnog mladenačkogg života u zamjenu za kupanje u hladnoj rijeki na sljemenu i smrzavanje dok jedeš pancetu.

VL
SO
srecko.orsulic123
15:05 07.02.2016.

Samo lova i lova !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.