Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA TRENERU
Povratak na članak

Eduardo: Valjda će Zoki ostati, treba nam!

'Ne znam što se dogodilo, nešto sam čuo, ali ne želim to komentirati. Neka to 'oni' riješe.'

Komentari 8

ED
europski dinamo
12:59 30.05.2015.

Euduardo jadan slucajno zakuhao situaciju,a Zoran odmah iskoristio da ponizi Vukojevica. Zato je tu bila Dinamova utvrda tribina Zapad koja je zagrmila Ogi,Ogi....

VL
VE
Velikogoričan56
12:44 31.05.2015.

Ne znam zbog čega oko toga dalje razglabati, bilo pa prošlo. Zoran nije bio u pravu, sve je dobro ispalo i sad nakon odmora u novu sezonu, nadajmo se još bolju nego je bila ova.

VL
Avatar Pacov
Pacov
12:58 31.05.2015.

zoran ako udje u LP ostat ce u dinamu trener sljedecih 10 godina haha

VL
OB
Objektivno...
11:34 31.05.2015.

Stariji brat je bio i ostao - njok!

VL
DU
Deleted user
15:35 31.05.2015.

u kojem klubu si igrač profesionalac smije dozvoliti ovakvo ponašanje poput ogija ?

VL
Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
15:50 31.05.2015.

To što su Zoki i Zdravko priuštili Ogiju i Eduardu (našem Eduardu) kroz Dinamo i reprezentaciju, ne zaslužuje više Mamićima i kumovima nikakav sportski uspjeh ako se igranje u Ligi prvaka uopće može nazvati sportski uspjeh. To nisu domoljubi ni patrioti mogu oni moliti krunicu na Kamenitim i ići svaki vikend u Međugorje ali tako se ne ponaša prema suigračima i onima koji su toliko zadužili navijače i nogometni domoljubni puk Hrvata u domovini i izvan. Ogi i Eduardo su zaslužili da idu na Europsko prvenstvo u Francuskoj kao starteri, eto toliko a ovi svi drugi neka se pokriju po ušima kad pričaju o domoljublju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.