Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši reprezentativac

Eduardo pronašao novi klub, potpis ugovora samo je pitanje trenutka

Eduardo da Silva
Foto: Sanjin Strukic/PIXSEL
1/5
17.02.2017.
u 09:33

Bivši hrvatski reprezentativac mora još samo obaviti liječnički pregled, a onda će uslijediti službeno predstavljanje u Atleticu.

Eduardo da Silva (33) vraća se u Brazil i pred potpisom je ugovora s tamošnjim prvoligašem Atleticom Paranaenseom, navode brazilski mediji. Bivši hrvatski reprezentativac mora još samo obaviti liječnički pregled, a onda će uslijediti službeno predstavljanje.

Dudu je na kraju prošle godine napustio Šahtar i od tada je bez kluba. Spominjao se njegov povratak u Dinamo, a i sam je želio ostati u Europi, no kako prava ponuda nije stigla od siječnja je pregovarao s vlasnikom kluba iz Parane, biznismenom Juniorom Mendonzom. Dogovorili su da će ugovor vrijediti do kraja sezone. 

Eduardu je to drugi brazilski klub u karijeri jer je u sezoni 2014./2015. za Flamengo upisao 49 nastupa te postigao 14 golova. Još je igrao i za Dinamo, Croatiju Sesvete, Inter, Arsenal i Šahtar. Od reprezentacije se oprostio nakon SP-a u Brazilu 2014. godine.

>>Eduardo nije top-igrač i ne može igrati u australskoj ligi!?

>>Eduardo: Imam zanimljivu ponudu, a o nastavku karijere odlučit ću nakon Nove godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije