Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆORIĆ 'KRATAK'
Povratak na članak

Dvoboj budućih teniskih megazvijezda ipak pripao Nicku Kyrgiosu

Nakon dobrog ulaska u susret na svom servisu, Ćorić je u petoj igri zaredao s pogreškama i praktički darovao Kyrgiosu "break" koji mu je omogućio osvajanje prvog seta.

Komentari 7

Avatar germanikus
germanikus
07:52 30.04.2016.

Iskreno rečeno Čorić mi ne liči na budućeg velikog tenisača!Bojim se da će završiti kao Čilić......vječiti talent!

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:37 30.04.2016.

Coric nema niti jedan udarac kojim bi "pritisnuo" protivnika. Kyrgios, ako popravi koncentraciju i poradi na fitnessu, moze uci medju prvih pet. Vec sada je ispod 20-og mjesta.

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
09:27 30.04.2016.

Megazvijezdi...haha

VL
GV
golub Vaso
00:10 30.04.2016.

Ni blizu borna.

VL
TA
tarzan
08:18 30.04.2016.

Koje ste vi žutilo postali na VL. Glavni naslovi su vam postali megazvijezda, horor, drama, čudo...kopirate Bild i Sun. Ostalom ova vaša takozvana buduća megazvijezda nikad neće biti to, on jedino šta zna je to da,sam sebe proglasi velikim igračem sadšnjice i budućnosti

VL
DU
Deleted user
11:19 30.04.2016.

Sto ce mu cura na turniru??? Valjda je dosao da igra tenis. Cure i provod su za slobodno vrijeme.

VL
Avatar CrazyMustang
CrazyMustang
00:57 30.04.2016.

a šta je to blizu, daj me prosvijetli ? uostalom 18 mjeseci u njihovim godinama je jako puno, nemaju njih dva 30 godina već jedan nema ni 20 a drugi 21. to je u tim godinama veliki adut, i prednost onog koji je stariji, i fizički a da negovorim teniski koliko mečeva ima Kyrgos više ? pogledaj na ATP listu pa ćeš vidjet. previše se podcijenjuje Bornu, a realno odigro je jako dobar meč minimalno griješio, ali Kyrgos je odličan tenisač koji je i jednog Berdycha lako izuo 6-4, 6-4 prije mjesec dana, pa ne vidim što ne bi i Bornu koji treba biti iskren s ovakvim forehandom i servisom i returnom nema šta tražit u meču protiv Nicka. Nick je trenutno kompletniji igrač jer se razvio bolje, uvelike zbog tih 18 mjeseci fore kao i zbog toga što mu je Bog dao taj atlecizam s kojim će svima biti noćna mora, ali ako će itko u novoj generaciji biti mora Kyrgosa onda je to Borna, u to sam siguran već sad. i danas je odigrao par odličnih poena i pokazao Kyrgosu da će biti veliki rivali u budućnosti, a to je jeidno bitno. ajmo Borna ! uzmi titulu u parovima s Frankom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.