Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARAN

Dušebajev: Šarić je zaključao gol, nismo mogli pobijediti

Talant Dušebajev
Miho Dobrašin
28.04.2013.
u 15:27

- Kada vratar potpuno zaključa gol i brani nemoguće ne možeš pobijediti. Svojim igračima ne mogu ništa prigovoriti - izjavio je trener Atletica Talant Dušebajev.

Atletico Madrid, za kojeg su nastupili Ivano Balić i Jakov Gojun, nije uspio obraniti 5 golova prednosti iz prve utakmice, pa će u polufinale Lige prvaka Barcelona koja je slavila s 8 pogodaka razlike. Za rezultat 32:24 najzaslužniji su bili bosansko-hercegovački vratar Daniel Šarić s 19 obrana i Bjelorus Sergej Rutenka koji je postigao 11 golova.

- Kada vratar potpuno zaključa gol i brani nemoguće ne možeš pobijediti. Svojim igračima ne mogu ništa prigovoriti - izjavio je trener Atletica Talant Dušebajev.

Vidno razočaran čestitao je Barceloni.

- Promašaji, uključujući tri neiskorištena sedmerca, bili su ključni. Međutim, uvijek prođe bolji, i ja ne tražim nikakav izgovor za poraz. Dalje je prošao bolji.

Za Atletico je 11 golova postigao pivot Aginagalde, a 7 Lazarov. Balić je uz nekoliko asistencija zabio 2 gola, a Gojun je zbog ozljede zaigrao prvi put nakon mjesec dana.

- Za mene je ovo jedna tužna večer, no ne mogu drugo nego čestitati Barci - dodao je Dušebajev.

Vratar Šarić je, pak, naglasio:

- Odigrali smo povijesnu utakmicu. Gladni pobjede i uz ovakvu publiku uspjeli smo nadoknaditi 5 golova.

Oko 6.500 gledatelja pružilo je gromoglasnu podršku Barceloni što je za njenog trenera bilo bitno.

-Atmosfera je bila luda. Nakon teškog tjedna ovo je bio veliki uzlet moje ekipe - rekao je Xavi Pascual, trener Barcelone.

- Izbacili smo Atlético koji je u ove dvije utakmice prikazao najbolji rukomet sezone. U prvoj utakmici su upravljali svime, a mi nismo bili spremni - izjavio je te istaknuo:

- Danas smo bili sjajni. Bolje od ovoga ne možemo igrati.

Barcelona je prošla u polufinale Lige prvaka, već osigurala naslov španjolskog prvaka, osvojila ASOBAL kup, a Atleticu ostaje posljednja prilika u Kupu Kralja. Dvije ekipe će se sudariti u polufinalu na neutralnom terenu u gradu Logroño 3.svibnja. Ove godine Barca ima 4, a Atlético 1 pobjedu.

>> Balić, Gojun, Sulić i Alilović neće vidjeti Köln

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije