Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DINAMA

Dujmović: Ne smijemo ponoviti loše izdanje kao protiv Hajduka

Dujmović u Splitu (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
02.08.2013.
u 15:27

- Ako dobro stojimo na terenu onda možemo nešto napraviti, a ako ponovimo utakmicu s Hajdukom onda nema ništa - ističe iskusni Dujma

Od iskusnog Tomislava Dujmovića puno se očekuje u redovima Spita, bivši reprezentativac bi trebao biti taj koji će u utakmici protiv Dinama povezati spone između obrane i napada. Svjestan je Dujmović da mu treba još vremena za ulazak u pravu formu, traži strpljenje.

- Trebat će malo vremena i meni i Mati (Bilić, nap.a.), ali svakim novim danom sve je bolje – kazao je Dujmović.

U Maksimiru će Split tražiti iznenađenje, mnogi vide prigodu u tome što je Dinamu utakmica za Sheriffom glavni cilj.

- Ja bih krenuo od nas. Mi smo sami sebi najvažniji. Ako dobro stojimo na terenu onda možemo nešto napraviti, a ako ponovimo utakmicu s Hajdukom onda nema ništa. Ma, Hajduk treba zaboraviti, bio je to kolektivni podbačaj – kaže Dujmović.

Prekaljeni profesionalac ne želi gledati prema natrag.

- U sportu je dobro što je svako malo nova utakmica, nema vremena za tugovanje. Idemo pokazati dobru igru u Maksimiru. Ako budemo pravi doći će i posjed lopte i prigode. Stvarali smo ih u svakoj utakmici, pa ćemo i u ovoj... Prvenstvo ne završava u trećem kolu, ima još utakmica. I Dinamo može imati loš dan – zaključio je Dujmović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije