Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U deset mjeseci bez Dudua Arsenal je izgubio naslov i muči se

Dudu se napokon vratio, što više Gooner može poželjeti!

Autor
Ante Buškulić
17.12.2008.
u 16:33

Sve su najveće svjetske agencije prenijele da se Eduardo da Silva vratio na teren nakon strašne ozljede. Dakako, uz hrvatske, najveći prostor tom događaju posvetili su engleski mediji. Nikad s većim zanimanjem nije praćena neka utakmica Arsenalovih pričuva.

- Čak 2285 gledatelja, dvostruko više nego inače, okupilo se na stadionu da vidi Dudua - piše The Sun. Najveću je dimenziju događaju dao The Times:
- To je vijest koju su svi nogometni zaljubljenici, izuzev nekoliko zločestih, čekali. Eduardo, čija je karijera zamalo bila uništena bolesnim startom, zaigrao je 297 dana nakon što su mu liječnici rekli da se možda i neće vratiti.

- Na Underhillu, domu Barneta i druge Arsenalove momčadi, u zelenim kopačkama pokazao je tehniku i vrline zbog kojih ga je Wenger Dinamu platio 7,5 milijuna funta - napisao je Kaveh Solhekol, uz dodatak:
- Prije deset mjeseci Arsenal je bio prvi i jurio je prema naslovu. Tada je Dudua, koji je postigao 12 pogodaka u prvoj sezoni za Arsenal, pokosio Taylor. Ozljeda je nokautirala i Arsenal, koji je na kraju bio treći, a Eduardo je jako nedostajao i Hrvatskoj na Euru.”

Dudu je dobio ovacije i pokazao da mu je lijeva noga sasvim izliječena.

- Jedna je navijačica naglasila: Eduardo se vratio, ulazak je bio besplatan, pobijedili smo i ozračje je bilo bolje nego na Emiratesu. Što više Gooner može poželjeti! - zaključuje Times.

Guardian je prenio kako je Eduardo pokazao da bi vrlo brzo mogao biti onaj stari, a Telegraph piše kako bi Brazilac s hrvatskom putovnicom mogao biti rješenje svih Wengerovih briga.
- Topnici se nisu oporavili nakon Eduardove ozljede i pronašli pravu zamjenu za njega - dodaje se.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije