Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRZA TELETOVIĆ:

'Dražen mi je nevjerojatna inspiracija i jedan od razloga zašto sam ovdje'

Mirza Teletović
Foto: Reuters (Ilustracija)
13.05.2014.
u 18:56

- Dražen je svim bio idol na našim prostorima. On je i jedan od razloga zašto sam došao ovamo. Dražen je legenda - rekao je Teletović za USA Today.

BiH košarkaš Mirza Teletović odrađuje drugu sezonu u Brooklyn Netsima, klubu i kojem je svojedobno igrao i Dražen Petrović, ali onda su Netsi još bili u New Jerseyu.

Kako Draženova fotografija krasi prostore Brooklyna Teletović svaki dan prolazi kraj nje, a BiH košarkaš tvrdi kako mu je upravo Petrović inspiracija.

- Svaki put pogledam fotografiju. On mi je nevjerojatna inspiracija. Dražen je svim bio idol na našim prostorima. On je i jedan od razloga zašto sam došao ovamo. Dražen je legenda - rekao je Teletović za USA Today.

Teletović nije puno igrao u prvoj sezoni, međutim u drugoj je dobivao znatno više prilike.

- Pogledajte intervjue Dražena kada je došao u NBA ligu. Svaki put je morao odgovarati zašto ne igra, a on nije imao odgovor. Dražen je bio deset tisuća puta veći igrač od mene kada je došao u NBA i bilo mi je olakšanje saznanje da je sve to prošao. Teško je doći u NBA i ne igrati - zaključio je košarkaš Netsa.

>> LeBron zabio 49 koševa u pobjedi Miamija, slavio i Portland

Komentara 4

DA
davos24
20:54 13.05.2014.

A drugi razlog je vjerovatno što je Brooklyn najbogatiji klub u NBA. Dražen forever!

OD
otac_domovine
14:34 14.05.2014.

Tko vas tjera da dolazite na naše forume kompleksaši? Dražen je bio vođa za vrijeme obrambenog rata. Donosio nam je radost kada su padale vaše granate po našim glavama - ubojice. I zato će vječno biti u našim srcima.

BA
baniček
20:23 13.05.2014.

već ste dosadni s tim Draženom, pogine čovjek na svom radnom mjestu i dobije 2 rečenice u crnoj kronici. i za 3 dana u zaborav premda je na svom polju bio uspješan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije